Geschiedenis van The 7 Oaks

The Seven Oaks is ongeveer 't oudste café van Leuven. De naam verwijst naar een sympathiek dorpje in Engeland, waarvan men zegt dat daar de gelukkigste mensen ter wereld wonen! 
Het café stond vroeger al tot ver buiten Leuven bekend als een gezellige kroeg in een authentieke kelder. Het was natuurlijk vooral berucht voor zijn open haard, de piano, het bier per meter en de fantastische jukebox.

The Seven Oaks had destijds ook zijn eigen voetbalploeg met Georges Leekens als trainer. Leekens stond toen bekend in het Verenigd Koningkrijk als 'Mack The Knife'. De tooghangers van The Seven Oaks en de inwoners van het gelijknamig Engels dorpje speelden regelmatig matches tegen elkaar.

In 2004 werd het café overgenomen en, na enkele jaren afwezigheid, terug herdoopt in zijn oorspronkelijke naam. Nostalgie of gewoon een weloverwogen keuze?

Ondertussen is The Seven Oaks opnieuw een vaste waarde in Leuven. Iedereen voelt zich hier thuis om gezellig te babbelen, een fris jeneverke te proeven, een rondje nagels te kloppen of eens flink uit de bol te gaan. Daarom raden we onze bezoekers aan om zeker voor middernacht eens binnen te springen. Zo verzeker je jezelf van het tofste plaatsje in het gezelligste café van Leuven!

Véél plezier in The Seven Oaks!